Kaaiplein is al jaren door in het oog van inwoners, maar volgend jaar krijgt het eindelijk grondige facelift

Publicatiedatum

Auteur

Stijn De Roo

Deel dit artikel

Minister Lydia Peeters (Open Vld) antwoordde op de vraag van Vlaams volksvertegenwoordiger Stijn De Roo (cd&v) naar de renovatie van het kaaiplein in Hamme, waarvoor op het investeringsprogramma 2022 900.000 euro is voorzien:

“De renovatie van het Kaaiplein kadert in een samenwerking van de Vlaamse Waterweg (DVW) met de gemeente Hamme en omvat: de renovatie van de waterkering ter hoogte van het Kaaiplein en aan de achterzijde van de Aartstraat en Kaaldries; de aanleg van een jaagpad langsheen de te renoveren waterkering; de herinrichting van het Kaaiplein en de heraanleg van de wegenis rondom.

Hierover verscheen op 19 mei een bericht op de website van het Nieuwsblad. en in de krant van 20 mei (regio Waasland) op pagina 4. Het volledige persbericht kan je hier lezen.

In de pers

Lokfiets kan nu pas écht worden ingezet: “Testperiode tot augustus”

Op de gemeenteraad vroeg fractievoorzitter Stijn De Roo hoe de lokfiets het doet in strijd tegen fietsdiefstallen. In januari werd namelijk aangekondigd dat die eindelijk terug gebruikt mag worden, na een wetswijziging.

Eerste aanpassing aan circulatieplan Gentbrugge is een feit: Oude Brusselseweg voor een stuk opnieuw dubbele richting

Sinds eind april gelden er maatregelen voor de nieuwe verkeerscirculatie in Dampoort-Oud Gentbrugge. De boetecamera's aan Gentbruggebrug blijken echter niet te werken.

Ook Stijn De Roo (CD&V) ziet verkiezingsborden beklad worden: “Maar mijn vrouw heeft daar een creatieve oplossing voor gevonden”

Wat als... je bord voor de zoveelste keer beklad wordt en je vrouw het ermee gehad heeft.