Het is uiterst belangrijk om zelfstandigen, KMO's, start-/scale-ups onder de aandacht te brengen en te luisteren naar hun bekommernissen.
 
Daarom bezocht Vlaams volksvertegenwoordiger Stijn De Roo afgelopen week vier straffe Oost-Vlaamse ondernemers:
 

Samen met federaal minister Vincent Van Peteghem en collega-parlementslid Robrecht Bothuyne bracht Stijn een bezoek aan Revive, Oost-Vlaamse KMO van het jaar. Na een boeiene rondleiding in het bedrijf, gingen we in gesprek over de uitdagingen waarmee zij te maken hebben.

Vroeger op de dag bezocht Stijn de praktijk van zelfstandig podologe Mieke Fransen in Wichelen. Binnenkort loopt ze trouwens een dagje mee met hem als stagiaire in het Vlaams Parlement.

Eerder deze week ging Stijn op uitnodiging van Voka Oost-Vlaanderen langs bij twee andere straffe Gentse ondernemingen. Artificiële intelligentie (AI) zal ons leven in de komende jaren verder door elkaar schudden. Met Robovision en ML6 hebben we bedrijven van wereldniveau op Vlaamse en Gentse bodem. Daar zijn we bijzonder fier op en dat mogen we nog méér zeggen.

 
Stijn De Roo: "Ieder bezoek bracht me boeiende inzichten vanuit de praktijk. Ik neem ze graag mee in mijn parlementair werk!"