Oproep uit Gent naar Vlaamse centen om knijtenplaag rond de Schelde meteen aan te pakken

Publicatiedatum

Auteur

Stijn De Roo

Deel dit artikel

Gents gemeenteraadslid Stijn De Roo (CD&V) vraagt Vlaanderen om meteen centen vrij te maken voor een tijdelijke oplossing voor de knijtenplaag rond de Schelde. "De plaag woedt volop, dus er moet iets aan gedaan worden." De Roo wil dat Vlaanderen pompen voorziet. 

(VRT NWS, 22 juli 2021)

De link naar het volledige artikel: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/07/22/gent-vraagt-geld-om-knijtenplaag-rond-de-schelde-aan-te-pakken/

Het origineel persbericht: https://www.stijnderoo.be/nieuws/knijtenplagen-in-gemeenten-aan-de-schelde-in-de-regio-gent-zullen-pas-definitief-opgelost-zijn-met-de-realisatie-van-het-sigmaplan-in-gent-in-2026/

In de pers

Lokfiets kan nu pas écht worden ingezet: “Testperiode tot augustus”

Op de gemeenteraad vroeg fractievoorzitter Stijn De Roo hoe de lokfiets het doet in strijd tegen fietsdiefstallen. In januari werd namelijk aangekondigd dat die eindelijk terug gebruikt mag worden, na een wetswijziging.

Eerste aanpassing aan circulatieplan Gentbrugge is een feit: Oude Brusselseweg voor een stuk opnieuw dubbele richting

Sinds eind april gelden er maatregelen voor de nieuwe verkeerscirculatie in Dampoort-Oud Gentbrugge. De boetecamera's aan Gentbruggebrug blijken echter niet te werken.

Ook Stijn De Roo (CD&V) ziet verkiezingsborden beklad worden: “Maar mijn vrouw heeft daar een creatieve oplossing voor gevonden”

Wat als... je bord voor de zoveelste keer beklad wordt en je vrouw het ermee gehad heeft.