Schadeclaim geraamd op 1,9 miljoen euro: juridische strijd rond herstelling Meulestedebrug in de maak

Publicatiedatum

Auteur

Stijn De Roo

Deel dit artikel

De Meulestedebrug is intussen meer dan een maand opnieuw in gebruik. Nadat vorig jaar een schip tegen de brug was gevaren, wachtte een ingrijpende herstelling. Zeven maanden lang moesten wagens omrijden. Stilaan wordt de financiële impact duidelijk.

(Het Laatste Nieuws, 15 juli 2021)

Lees meer op: https://www.hln.be/gent/schadeclaim-geraamd-op-1-9-miljoen-euro-juridische-strijd-rond-herstelling-meulestedebrug-in-de-maak~a25ace52/

Lees het oorspronkelijk persbericht op: https://www.stijnderoo.be/nieuws/oude-meulestedebrug-is-een-maand-terug-in-gebruik-wachten-op-de-resultaten-van-het-onderzoek-naar-de-oorzaak-van-het-scheepsongeval-en-de-verantwoordelijkheid/

In de pers

Lokfiets kan nu pas écht worden ingezet: “Testperiode tot augustus”

Op de gemeenteraad vroeg fractievoorzitter Stijn De Roo hoe de lokfiets het doet in strijd tegen fietsdiefstallen. In januari werd namelijk aangekondigd dat die eindelijk terug gebruikt mag worden, na een wetswijziging.

Eerste aanpassing aan circulatieplan Gentbrugge is een feit: Oude Brusselseweg voor een stuk opnieuw dubbele richting

Sinds eind april gelden er maatregelen voor de nieuwe verkeerscirculatie in Dampoort-Oud Gentbrugge. De boetecamera's aan Gentbruggebrug blijken echter niet te werken.

Ook Stijn De Roo (CD&V) ziet verkiezingsborden beklad worden: “Maar mijn vrouw heeft daar een creatieve oplossing voor gevonden”

Wat als... je bord voor de zoveelste keer beklad wordt en je vrouw het ermee gehad heeft.