Twintig jaar nadat plan voor het eerst op tafel is gelegd: “Aan dit tempo is het nog tien jaar wachten op Oostelijke Tangent”

Publicatiedatum

Auteur

Stijn De Roo

Deel dit artikel

De Oostelijke Tangent werd destijds reeds beloofd door toenmalig minister van Mobiliteit en Openbare Werken Steve Stevaert. Vlaams volksvertegenwoordiger Stijn De Roo (CD&V) informeerde opnieuw bij huidig minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) naar de stand van zaken.

Hierover verscheen een bericht op de website van het Nieuwsblad op 1 maart en een krantenartikel (Regionaal: Waasland, p. 1) op 2 maart.

In de pers

Lokfiets kan nu pas écht worden ingezet: “Testperiode tot augustus”

Op de gemeenteraad vroeg fractievoorzitter Stijn De Roo hoe de lokfiets het doet in strijd tegen fietsdiefstallen. In januari werd namelijk aangekondigd dat die eindelijk terug gebruikt mag worden, na een wetswijziging.

Eerste aanpassing aan circulatieplan Gentbrugge is een feit: Oude Brusselseweg voor een stuk opnieuw dubbele richting

Sinds eind april gelden er maatregelen voor de nieuwe verkeerscirculatie in Dampoort-Oud Gentbrugge. De boetecamera's aan Gentbruggebrug blijken echter niet te werken.

Ook Stijn De Roo (CD&V) ziet verkiezingsborden beklad worden: “Maar mijn vrouw heeft daar een creatieve oplossing voor gevonden”

Wat als... je bord voor de zoveelste keer beklad wordt en je vrouw het ermee gehad heeft.