Vlaanderen betaalt miljoenen voor Gents bos, maar er wandelen is vier jaar later nog altijd levensgevaarlijk: “Zit vol met Duitse bommen”

Publicatiedatum

Auteur

Stijn De Roo

Deel dit artikel

Het ziet ernaar uit dat het nog een tijdje zal duren vooraleer de studieopdracht naar aanwezigheid van munitie in de ondergrond van domein ‘De Ghellinck’ zal afgerond zijn. De beslissing over het toegankelijkheid van het domein zal pas kunnen gekomen worden als de studieopdracht is afgerond. Dat bleek uit het antwoord op een vraag van Vlaams Parlementslid Stijn De Roo aan minister van Omgeving Demir.

Hierover verscheen een artikel in het Nieuwsblad (p. 5) en de website van de krant. Het volledige persbericht kan je hier lezen.

In de pers

Lokfiets kan nu pas écht worden ingezet: “Testperiode tot augustus”

Op de gemeenteraad vroeg fractievoorzitter Stijn De Roo hoe de lokfiets het doet in strijd tegen fietsdiefstallen. In januari werd namelijk aangekondigd dat die eindelijk terug gebruikt mag worden, na een wetswijziging.

Eerste aanpassing aan circulatieplan Gentbrugge is een feit: Oude Brusselseweg voor een stuk opnieuw dubbele richting

Sinds eind april gelden er maatregelen voor de nieuwe verkeerscirculatie in Dampoort-Oud Gentbrugge. De boetecamera's aan Gentbruggebrug blijken echter niet te werken.

Ook Stijn De Roo (CD&V) ziet verkiezingsborden beklad worden: “Maar mijn vrouw heeft daar een creatieve oplossing voor gevonden”

Wat als... je bord voor de zoveelste keer beklad wordt en je vrouw het ermee gehad heeft.