Geen sociaal woonblok van vier hoog in tuin van rusthuis

Publicatiedatum

Auteur

Stijn De Roo

Deel dit artikel

De provincie weigerde de vergunning voor de woningen in de tuin van de Liberteyt in Wondelgem. Dat gebeurde na een beroep van buurtbewoners. Fractievoorzitter Stijn De Roo vroeg in de gemeenteraad wat de uitspraak betekent voor de toekomst van dit project, maar het is te vroeg om hier een uitspraak over te doen - pas enkele dagen geleden nam de schepen kennis van de beslissing. 

Hierover verscheen een bericht op de website van HLN en een artikel in de krant (regio Gent) op pagina 22. Hier vind je het volledige bericht. 

In de pers

Lokfiets kan nu pas écht worden ingezet: “Testperiode tot augustus”

Op de gemeenteraad vroeg fractievoorzitter Stijn De Roo hoe de lokfiets het doet in strijd tegen fietsdiefstallen. In januari werd namelijk aangekondigd dat die eindelijk terug gebruikt mag worden, na een wetswijziging.

Eerste aanpassing aan circulatieplan Gentbrugge is een feit: Oude Brusselseweg voor een stuk opnieuw dubbele richting

Sinds eind april gelden er maatregelen voor de nieuwe verkeerscirculatie in Dampoort-Oud Gentbrugge. De boetecamera's aan Gentbruggebrug blijken echter niet te werken.

Ook Stijn De Roo (CD&V) ziet verkiezingsborden beklad worden: “Maar mijn vrouw heeft daar een creatieve oplossing voor gevonden”

Wat als... je bord voor de zoveelste keer beklad wordt en je vrouw het ermee gehad heeft.