Herstelling van Gentse Meulestedebrug zit op schema

Publicatiedatum

Auteur

Stijn De Roo

Deel dit artikel

Als alles goed verloopt, wordt in juni de Gentse Meulestedebrug weer in gebruik genomen. Aanschuiven vanaf de Wiedauwkaai en de Nieuwevaart, met gevolgen tot in Palinghuizen, de Rooigemlaan en de Drongensesteenweg. De verkeersellende in Gent als gevolg van het afsluiten van Meulestedebrug is momenteel groot. Files zijn dagelijkse kost.

(De Standaard, 15 maart 2021)

Lees meer op: https://www.standaard.be/cnt/dmf20210314_97933316

Het origineel persbericht vind je op: https://www.cdenv.be/kopstuk/stijn-de-roo/nieuws/meulestedebrug-oude-brug-in-juni-2021-terug-in-gebruik-bouw-nieuwe-brug-start-na-de-zomervakantie/

In de pers

Lokfiets kan nu pas écht worden ingezet: “Testperiode tot augustus”

Op de gemeenteraad vroeg fractievoorzitter Stijn De Roo hoe de lokfiets het doet in strijd tegen fietsdiefstallen. In januari werd namelijk aangekondigd dat die eindelijk terug gebruikt mag worden, na een wetswijziging.

Eerste aanpassing aan circulatieplan Gentbrugge is een feit: Oude Brusselseweg voor een stuk opnieuw dubbele richting

Sinds eind april gelden er maatregelen voor de nieuwe verkeerscirculatie in Dampoort-Oud Gentbrugge. De boetecamera's aan Gentbruggebrug blijken echter niet te werken.

Ook Stijn De Roo (CD&V) ziet verkiezingsborden beklad worden: “Maar mijn vrouw heeft daar een creatieve oplossing voor gevonden”

Wat als... je bord voor de zoveelste keer beklad wordt en je vrouw het ermee gehad heeft.