Skateramp komt niet terug onder brug van Mariakerke, maar gaat naar Claeys-Bouüaert

Publicatiedatum

Auteur

Stijn De Roo

Deel dit artikel

De plannen voor nieuwe skate-infrastructuur in Mariakerke en een kunstwerk onder de brug aan de Trekweg worden concreet. Er komt geen nieuwe skateramp onder de brug, maar wel aan Claeys-Bouüaert. De voorziene gedoogzone voor graffiti zal vervangen worden door een kunstwerk. Dat vernam Stijn De Roo, fractievoorzitter voor CD&V, uit vragen die hij stelde aan de bevoegde schepenen.

Het artikel uit HLN van 25 oktober, vind je via deze link.

De volledige tekst met de vragen die Stijn De Roo stelde en de antwoorden die hij kreeg van de schepen, vind je in dit persbericht.

In de pers

Lokfiets kan nu pas écht worden ingezet: “Testperiode tot augustus”

Op de gemeenteraad vroeg fractievoorzitter Stijn De Roo hoe de lokfiets het doet in strijd tegen fietsdiefstallen. In januari werd namelijk aangekondigd dat die eindelijk terug gebruikt mag worden, na een wetswijziging.

Eerste aanpassing aan circulatieplan Gentbrugge is een feit: Oude Brusselseweg voor een stuk opnieuw dubbele richting

Sinds eind april gelden er maatregelen voor de nieuwe verkeerscirculatie in Dampoort-Oud Gentbrugge. De boetecamera's aan Gentbruggebrug blijken echter niet te werken.

Ook Stijn De Roo (CD&V) ziet verkiezingsborden beklad worden: “Maar mijn vrouw heeft daar een creatieve oplossing voor gevonden”

Wat als... je bord voor de zoveelste keer beklad wordt en je vrouw het ermee gehad heeft.