Eerste opvolger voor het Vlaams Parlement - kieskring Oost-Vlaanderen

Publicatiedatum

Auteur

Stijn De Roo

Deel dit artikel

Beste kiezer,

Het is een genoegen om u te mogen vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement.
Je kan bij de aankomende verkiezingen op 9 juni opnieuw op mijn inzet rekenen!

Ik ga voor een leefbare regio waar de wisselwerking tussen de stad en het platteland centraal staat. Ik wil in de politiek de noodzakelijke portie ‘gezond verstand’ blijven aanbrengen.

Ik hoop dat ik daarvoor op uw stem kan rekenen.

Je vindt mij terug op de 1ste opvolgersplaats voor cd&v (lijst 16) op de Oost-Vlaamse lijst van het Vlaams Parlement.

Bij het verdelen van de zetels wordt eerst gekeken naar de effectieve kandidaten: de effectieven met de meeste stemmen zetelen in het parlement. Wanneer een verkozen parlementslid besluit om zijn mandaat niet op te nemen, staatssecretaris of minister wordt, … wordt hij/zij vervangen door een opvolger.

De opvolger die de meeste stemmen krijgt, wordt dan als eerste gevraagd om het effectieve lid op te volgen. Jouw voorkeurstem is dus van groot belang voor mij.

Benieuwd naar mijn prioriteiten? Lees dan hier verder.

Maak van 9 juni een mooie (vader)dag.

Groeten,

Stijn

 

Nieuws

Kies zekerheid, kies cd&v.

Wat is de échte inzet op 9 juni? Het antwoord is simpel: zekerheid. Mensen de zekerheid geven waar ze recht op hebben. Zeker van meer netto, meer tijd en meer veiligheid.

Praktische informatie om geldig te stemmen op 9 juni 2024

Op 9 juni 2024 gaan we naar de stembus. Om goed voorbereid te zijn, geef ik je enkele praktische tips en belangrijke informatie om je stemproces soepel en efficiënt te laten verlopen. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw stem geldig kunt uitbrengen, welke kleuren de stembrieven hebben en wat een opvolgers nu precies is.

Mijn prioriteiten voor de verkiezingen van 9 juni 2024

Ik wil u graag aanmoedigen om bij het uitbrengen van je stem goed na te denken over de thema's die voor jou belangrijk zijn.