Kies zekerheid, kies cd&v.

Publicatiedatum

Auteur

Stijn De Roo

Deel dit artikel

Wat is de échte inzet op 9 juni? Het antwoord is simpel: zekerheid. Mensen de zekerheid geven waar ze recht op hebben. Zeker van meer netto, meer tijd en meer veiligheid.

Uw welzijn

Voor ons geen samenleving waar het enkel om werken en centen draait. Werk en privé moeten hand in hand gaan. Dat begint bij een goede gezondheid waarbij je kan rekenen op betaalbare zorg en betaalbare kinderopvang in je buurt. In een samenleving waar mentale gezondheid geen taboe is en deconnecteren een recht is. Met onderwijs waar de lat hoog ligt en er in elke klas een leerkracht staat.

Uw geld

Wie hard werkt moet daar ook voor beloond worden. Met meer nettoloon en een deftig pensioen. Daar zorgen we voor met broodnodige hervormingen en eerlijke belastingen, want ook multinationals moeten hun fair deel bijdragen. En dat in een eerlijk Vlaanderen, waar elke stad en elk dorp de aandacht krijgt die het verdient. In ons Vlaanderen is er aandacht voor élke Vlaming die hard werkt of dat zijn hele leven lang gedaan heeft, niet alleen voor de haven van Antwerpen of voor wie een chic kostuum draagt.

Uw veiligheid

In een deftig land neemt de overheid haar meest fundamentele rol op: zorgen voor de veiligheid van haar burgers. Veilig door je buurt kunnen wandelen, overdag en ’s nachts. Veilig in het verkeer en tijdens het pendelen. Veilig in een wereld die steeds meer in brand staat. Met meer controle over migratie, meer investeringen in defensie en een sterker Europa.

Wil je méér weten over de standpunten van cd&v? Neem dan een kijkje op: https://www.cdenv.be/onze_standpunten

P.S. Je vindt mij terug op de 1ste opvolgersplaats voor cd&v (lijst 16) op de Oost-Vlaamse lijst van het Vlaams Parlement.

Nieuws

Praktische informatie om geldig te stemmen op 9 juni 2024

Op 9 juni 2024 gaan we naar de stembus. Om goed voorbereid te zijn, geef ik je enkele praktische tips en belangrijke informatie om je stemproces soepel en efficiënt te laten verlopen. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw stem geldig kunt uitbrengen, welke kleuren de stembrieven hebben en wat een opvolgers nu precies is.

Mijn prioriteiten voor de verkiezingen van 9 juni 2024

Ik wil u graag aanmoedigen om bij het uitbrengen van je stem goed na te denken over de thema's die voor jou belangrijk zijn.